„TISZTÍTSUK MEG AZ ORSZÁGOT!”

 

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

„TISZTÍTSUK MEG AZ ORSZÁGOT!”
projekt I. ütem

 

 

Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. (székhely: 1062 Budapest, Andrássy út 100.) Pályázati Felhívást tett közzé, melyre a NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt. sikeres pályázatot nyújtott be.

 A Pályázati Felhívás célja, hogy Magyarország Kormányának Klíma- és Természetvédelmi Akciótervében foglaltak alapján sor kerüljön az ország területén elhagyott, vagy jogellenesen elhelyezett hulladék felszámolására, kiemelten a hulladék jogellenes elhelyezésének megelőzésére.

 A pályázat részeként 2.047.240 forintos támogatásból vagyonvédelmi rendszert telepítenek a NYÍRERDŐ Zrt. által kezelt erdőterületeken, Nyíregyháza és Debrecen települések körzetében. Ennek keretében hulladékkal visszatérően szennyezett területek közelében helyezik ki a kamerákat.

 A NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt., mint a védeni kívánt területek vagyonkezelője példamutató módon hívja fel a helyi lakosság figyelmét a környezettudatosságra. Fontos, hogy a közösségek tagjai, a vállalkozások fokozottan figyeljenek a keletkezett hulladék megfelelő elhelyezésére.

 

 Nyíregyháza, 2021. május 13.

 

 

2021. május 13.

Cím

NYÍRERDŐ Erdészeti Zrt.
4400 Nyíregyháza, Kótaji út. 29.

Telefon

+36 42-598-450

Megszakítás