Lónya

A Fehérgyarmati Erdészet kezelésében egy nagy múltra visszatekintő vadászterület van, amely a Tisza és a beregi hegyek által bezárt háromszögben, a természeti értékekben gazdag Lónya-Mátyus-Tiszakerecsenyi erdőt, illetve annak közvetlen környezetét foglalja magába.

A vadászterület, hírnevet a kárpáti típusú gímszarvas-állomány megőrzésével, az ártéri remetekanok vadásztatásával, és az ország legjobb szalonkázó lehetőségével vívta ki magának.

A vadászterület hírnevét a kárpáti típusú gímszarvas-állomány megőrzésével, az ártéri remetekanok vadásztatásával, és az ország egyik legjobb szalonkázó lehetőségével vívta ki magának. A fő vadfaj, a gímszarvas mellett komoly értéket képvisel a dám állománya is. Vaddisznó tekintetében a mindenkor érvényben lévő állategészségügyi jogszabályok és hatósági határozatok figyelembevételével, főképp egyéni vadászat keretein belül fogadnak vendégeket. Egy romantikus környezetben épült, minden igényt kielégítő, csendet kínáló vadászház szolgálja a vendégek kényelmét.

Cím

NYÍRERDŐ Erdészeti Zrt.
4400 Nyíregyháza, Kótaji út. 29.

Telefon

+36 42-598-450

Megszakítás