Engedélyek

Az erdő egyik kiemelt funkciója a közjóléti szolgáltatások biztosítása, az egészségügyi-szociális, turisztikai, valamint oktatási és kutatási célok kiszolgálása. Mindezek következtében az erdő gyakran helyszíne különböző rendezvényeknek, eseményeknek.

A NYÍRERDŐ Zrt. által kezelt területeken egyes erdőben végzett tevékenységekhez, például a huszonnégy órát meghaladó üdülési, illetőleg sportolási tevékenységhez, táborozáshoz, sátrazáshoz, lovas és technikai sportversenyekhez, illetve a ideiglenes árusítóhely üzemeltetéséhez az erdészeti társaság hozzájárulása szükséges.

Az engedély kérelmet a NYÍRERDŐ Zrt. területileg illetékes erdészeténél kell jelezni. Az egyes egységek elérhetőségei itt találhatók: https://nyirerdo.hu/kapcsolat

Természetvédelmi oltalom alatt álló területeken a NYÍRERDŐ Zrt. engedélye mellé be kell szerezni a természetvédelmi hatóság (a Szabolcs-Szatmár-Bereg, illetve a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztálya) engedélyét is.

Kérjük, hogy a tervezett rendezvénnyel kapcsolatban írásos kérvényt juttassanak el a NYÍRERDŐ Zrt. illetékes erdészetéhez vagy a Társaság nyíregyházi központjába a Rafael.Toth@nyirerdo.hu email címre. Ebben jelöljék meg a rendezvény tervezett helyszínét, időpontját, a résztvevők létszámát, illetve a tervezett programot. Kérjük, hogy szerepeljen a kérvényben a szervezők elérhetősége, lehetőség szerint telefonszámmal és e-mail címmel együtt.

 

Lakossági Rőzsegyűjtési Szabályzat

Cím

NYÍRERDŐ Erdészeti Zrt.
4400 Nyíregyháza, Kótaji út. 29.

Telefon

+36 42-598-450

Megszakítás