„Füles és társai” rajzpályázat

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS!
A Pál Miklós Erdészeti Erdei Iskola az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából „Füles és társai” címmel rajzpályázatot hirdet Nyíregyháza város alsó és felső tagozatos tanulói számára két korcsoportban. (1-4 oszt. és 5-8 oszt.)

Mielőtt bárki a Micimackóból oly jól ismert bánatos Füles csacsit kezdené el rajzolni, tisztázzuk, hogy pályázatunk témája nem ő, hanem az idei Év Madara, az erdei fülesbagoly. Társai pedig a Sóstói-erdőben is élő másik két bagolyfaj: a macskabagoly és a kuvik. E három éjszakai ragadozó madár bármelyikét ábrázolhatjátok. Az alkotások bármilyen technikával készülhetnek, de ne legyenek nagyobbak A/4-es
méretnél! A méreten felül 3 cm-es kerettel ellátva kérjük a  pályamunkákat postán vagy személyesen eljuttatni erdei iskolánkba! (4481, Nyíregyháza-Sóstóhegy Igrice u. 3.)
Hátulján tüntessétek fel a következőket:
– Készítő neve, osztálya:
– Iskola neve:
– Felkészítő tanár vagy szülő neve:
– Elérhetősége (lehetőleg mobilszám):
Határidő: 2020. márc. 10, kedd.

Osztályonként 5 művet tudunk elfogadni, Ti válasszátok ki a legjobbakat! Ünnepélyes eredményhirdetés az Erdők Nemzetközi Napját (márc. 21.) követő héten lesz. Korcsoportonként a legszebb 3 alkotást jutalmazzuk, a díjazottakat külön értesítjük. Az eredményhirdetéssel egy időben az arra érdemes pályamunkákból
kiállítás nyílik a Pál Miklós Erdészeti Erdei Iskolában, s minden hétköznap 9-16 óra között megtekinthető lesz a Madarak és Fák Napjáig (május közepéig). A művükkel szereplő gyermekek névsorát a Nyírerdő honlapján olvashatjátok a megnyitót követően, ők emléklapot és kis ajándékot kapnak. Kérdések feltehetők a 30/349-0839-es telefonszámon.

Petrilláné Bartha Enikő
erdei iskola vezető

2020. január 17.

Cím

NYÍRERDŐ Erdészeti Zrt.
4400 Nyíregyháza, Kótaji út. 29.

Telefon

+36 42-598-450

Megszakítás